PDF Afdrukken E-mail

Vrijkaarten opnames Ranking the Stars vrijdag 15/6

Zoals jullie reeds in de vorige (reguliere) Nieuwsbrief hebben kunnen lezen, neemt Stacey deel aan een nieuw seizoen Ranking the StarsVrijdag 15 juni a.s. beginnen de opnames hiervoor, en voor de 1e opnames die dag hebben we, dankzij producent EVA Media, speciaal voor de "leden" van de Fansite, vrijkaarten beschikbaar gesteld gekregen!

Hoe kan je hier bij zijn? Meld je nu aan via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en geef de volgende gegevens door: Je naam, telefoonnummer en met hoeveel personen je wilt komen. Er wordt ter bevestiging contact met je opgenomen. De opnames vinden plaats in Studio Cé te Almere, aanvang 13:15 uur, de opnames zijn van 14:00 tot 15:00 uur. Toegang is vanaf 16 jaar! 

Let op!!! het gaat om een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij, want op = op !! Uiteraard kan je ook nog t/m morgenmiddag 12:00 uur meedoen met de prijsvraag om het VIP Arrangement, beschikbaar gesteld door BNN! Meer informatie hieromtrnet lees je in de vorige Nieuwsbrief, of op de Fansite!

Wie weet, tot de 15e!! 

 

nieuwsbrief

twitter

hyves

twitter_stacey

youtube